Elvira de Ruiter
Simon Dik
Duur
1 middag (13.30 – 16.30 uur)
Locatie
Weena 690 in Rotterdam of online
Data
19 november 2024
Kosten
€ 450,- exclusief BTW, of combi-prijs

Inhoud

Een huurder kan in twee procedures stellen dat sprake is van gebreken. Namelijk bij het toetsen van de aanvangshuurprijs en bij een verzoek tot een huurprijsvermindering vanwege gebreken in de woning.

Tijdens die procedure krijg je twee keer de kans om een reactie in te dienen. Dat is vlak na het indienen van het verzoek door de huurder en vlak voor de digitale zitting. In deze workshop leer je naar welke punten de huurcommissie kijkt en welke specifieke verweren je kan voeren. Het doel van deze workshop is dat je zelf in makkelijke taal een relevant verweer kunt schrijven. Hiermee kun je in de toekomst het verschil maken in deze procedures. We maken gebruik van een checklist, die je daarna ook in je eigen praktijk kunt gebruiken.

De cursisten kunnen voorafgaand aan de cursus en ook tijdens de cursus hun eigen casussen inbrengen.

Combinatie met cursus Kansen en Valkuilen bij de Huurcommissie

De workshop wordt bij ons op kantoor op dezelfde dag gegeven als de cursus Kansen en Valkuilen bij de Huurcommissie. Het is daardoor mogelijk om op één dag zowel deze cursus als de workshop te volgen. De tijdens de cursus opgedane kennis kan dan direct al bij de workshop toegepast worden. Indien gekozen wordt voor een combinatie geldt een kortingstarief van € 675,- exclusief btw voor de gehele dag, inclusief lunch.

De combinatie van de cursus en de workshop kan ook incompany verzorgd worden.

Deze cursus is zowel op locatie als digitaal te volgen.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Themacursus
cursusaanbod huisvestingsadvocaten

Telefoonnummer
088-4520200

E-mail
secretariaat@huisvestingsadvocaten.nl